Łużyn
zdielaj pauzu, wkuszaj Twix!
|
 |
« : Luty 13, 2009, 18:27:29 » |
|
Witamy Serdecznie W dniach 20-22 marca 2009 roku w Szklarskiej Porębie odbędzie się druga edycja Zlotu Klubów Turystycznych - Karkonosze 2009, organizowana przez Klub Turystyki Kwalifikowanej "Morena" z Jeleniej Góry oraz portal turystyczny www.outdoor.org.pl. Zeszłoroczna edycja zlotu zakończyła się sporym sukcesem: udane prelekcje o ciekawych miejscach oraz fantastyczna zabawa uczestników (można to zobaczyć w galerii zdjęć poświęconych zlotowi: - http://picasaweb.google.pl/ktkmorena/ZlotKlubWTurystycznych# ) W tym roku również przewidujemy taką formułę. A więc zaczynamy w piątek 20 marca ok. godz. 18 trzema prelekcjami. Potem bawimy się do rana. Rano wyjście w góry (możliwe dwie opcje do wyboru: albo luźne wyjście z przewodnikiem sudeckim z Moreny, albo indywidualnie - jak kto lubi), następnie wieczorem znów trzy prelekcje i znów integracja. W niedzielę zaczynamy koło 12 - dwie - trzy prelekcje i udajemy się do domków  Zlot odbędzie się w przepięknie położonym ośrodku o nazwie "Chata Izerska" w Szklarskiej Porębie Dolnej. Koszt noclegu to 39 zł. za noc. W cenę wliczone jest śniadanie i obiadokolacja. Na miejscu jest również mały bar (serwujący czeskie piwo)  Jeśli macie zatem ciekawe prelekcje które chcieli byście zaprezentować oraz macie ochotę na krótki wypad w Karkonosze oraz zabawę w dobrym, górskim towarzystwie, to zapraszamy w ostatni weekend marca do Szklarskiej Poręby. My zapewniamy ze swojej strony całe zaplecze techniczne, a więc sprzęt multimedialny, laptopy, jeśli to potrzebne - drukarki oraz jeśli będą potrzebne to rzutniki slajdów. Jako stowarzyszenie posiadamy osobowość prawną więc możemy oficjalnie potwierdzić uczestnictwo - gdyby to było potrzebne. Zapewniamy również fantastyczną zabawę oraz kilku gitarzystów z niezłym (przynajmniej jak na ich możliwości głosem  informacje na temat zlotu znajdziecie również na stronie klubu: www.ktkmorena.pl oraz na stronie www.outdoor.org.pl. Zapraszamy Serdecznie do zobaczenia w Szklarskiej Porębie! pozdrawiam Mateusz "cabanek" Caban Prezes KTK "Morena" a tak było rok temu  :   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Śniegu Fanka.
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 14, 2009, 17:18:02 » |
|
A ja wtedy chiba w Taterach...
|
|
|
|
|
|
Mam małe cycki, ale duże jaja.
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, gdy cię zabraknie.
|
|
|
lisu
Mr. Navigator
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 24, 2009, 13:33:30 » |
|
Się wybiera ktoś ?
|
|
|
|
|
|
"I'm your butterfly I need your protection be my samurai" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łużyn
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 04, 2009, 21:44:42 » |
|
Czy ktoś już może się zadeklarować, że wybiera się do nas? Mam nadzieję, że nie pozostawicie nas samych na placu boju  Już mam praktycznie 3 pewne prelekcje, 4 się szykuje. niedługo podam szczegóły 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chróściel
the dark side of www.outdoor.org.pl
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 04, 2009, 21:57:42 » |
|
u mnie niestety pas. nie dam rady finansowo, a już się na ten wyjazd napalałem ostro :/.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jędruś
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 11, 2009, 22:34:43 » |
|
No i kto z szanownego grona się wybiera?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olgierd
www.ktkmorena.pl
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 12, 2009, 13:45:02 » |
|
Chyba tylko ja i Łużyn 
|
|
|
|
|
|
Nikt mnie nie lubi, bo u wszystkich opinię mam złą. Czy gdzieś pójdę czy w domu tkwię, reputacji nie zmienię, nie. Lecz nie myślcie, że krzywdzę kogo, gdy ze wszystkimi nie chcę iść jedną drogą. Bo to ludzie cierpią, gdy komuś się własna droga śni...
|
|
|
ina
Śniegu Fanka.
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 13, 2009, 21:23:19 » |
|
Jak się coś totalnie i masakrycznie wyp******ieroni i wysypie się wyjazd na Ukrainę, to wtedy jeszcze ja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Śniegu Fanka.
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 13, 2009, 21:45:32 » |
|
Wyśmienitych słoneczno - zimowych waruneczków w Gorganach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olgierd
www.ktkmorena.pl
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 15, 2009, 16:57:01 » |
|
Mnie nie będzie, bo zmieniły nam się przeprowadzkowe plany i nie wyrobimy się na zlot 
|
|
|
|
|
|
Nikt mnie nie lubi, bo u wszystkich opinię mam złą. Czy gdzieś pójdę czy w domu tkwię, reputacji nie zmienię, nie. Lecz nie myślcie, że krzywdzę kogo, gdy ze wszystkimi nie chcę iść jedną drogą. Bo to ludzie cierpią, gdy komuś się własna droga śni...
|
|
|
Łużyn
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 16, 2009, 21:21:16 » |
|
A ja w końcu mogę przedstawić pierwszy plan prelekcji Piątek 20.00 Sylwia Siama – Ukraina 21.00 Daniel Graczyk - Mongolia Sobota 20.00 Łukasz Bujonek – Swanetia 21.00 Małgorzata Ciepła – Turcja Wschodnia Prawdopodobnie dojdą jeszcze dwie kolejne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chróściel
the dark side of www.outdoor.org.pl
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 24, 2009, 16:33:32 » |
|
przeżyliście  dawać jakieś foty, legendy, bajki i opowiadania, jak tam było  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łużyn
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 24, 2009, 16:59:38 » |
|
oj, było chwilami baaaardzo ciężko  . aż tak nam się spodobało, że zostaliśmy aż do poniedziałku... efekt? 10 pustych keg po piwie  Podczas zlotu przewinęło się prawie 50 osób, odbyło się 8 prelekcji: Wiewiór opowiadał o Maroku, Goha o Turcji Wschodniej, Siamka zaprezentowała góry ukraińskie, JJ Kenię, GP Tuszetię, Tomson Nową Kaledonię, Budyń jaskinie Turcji, a Alpi wyjątkowo barwnie zapoznał nas ze swoim atakiem na Matterhorn (chwilami osiągał poziom prelekcji nocnego  ). Imprezę możemy uznać za bardzo udaną pomimo, że podjęliśmy się organizacji stanowczo zbyt późno (nauczka na przyszły rok!). Szczególne podziękowania należą się Maćkowi i Beacie Staniszom, którzy naprawdę super nas ugościli i następnym razem impreza będzie zlokalizowana również u nich  a to kilka zdjęć ze Zlotu (reszta dostępna na galerii morenowej):    http://picasaweb.google.pl/ktkmorena/ZlotTurystyczny2009#co bardziej kompromitujące foty zostały usunięte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olgierd
www.ktkmorena.pl
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 25, 2009, 12:08:04 » |
|
Łużniak, dawaj wszystkie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|