|
|
Wiktor
Sklep Andy Warszawa
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 25, 2008, 14:00:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
od krwi trawa rośnie bardziej zielona...
|
|
|
atanor
OTdoor.ot.pl
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 25, 2008, 14:07:59 » |
|
mój posiłek ma zdecydowanie większą objetość niż 20 ml
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 25, 2008, 15:42:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
Mam małe cycki, ale duże jaja.
|
|
|
|
|
nocnymarek
|
 |
« Odpowiedz #50 : Czerwiec 25, 2008, 23:16:14 » |
|
ooo to dla mnie 
|
|
|
|
|
|
kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
|
|
|
Wolf
www.beloc.pl
|
 |
« Odpowiedz #51 : Listopad 06, 2008, 23:04:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Co to jest droga najlepiej dowiedziec sie nogami" "- Wodzu jesteśmy otoczeni! - To świetnie, możemy atakować we wszystkich kierunkach!" 
|
|
|
rumcajs
zakompleksiony rowerowiec w za ciasnych butach
|
 |
« Odpowiedz #52 : Listopad 06, 2008, 23:46:31 » |
|
Wolf, dżizas... kup se lepiej za to 5 piw do sasqa uderzaj, on się chyba kiedyś tym jarał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chróściel
the dark side of www.outdoor.org.pl
|
 |
« Odpowiedz #53 : Listopad 07, 2008, 07:57:17 » |
|
ogólnie słyszałem takie opinie od kumpla, który miał używać tego przez 3 miechy codziennie podczas wyprawy, a wyszło mu niecałe kilkanaście dni jedzenia z tych naczyń, bo: - nie da się tego plastyku doczyścić na zgięciach, - jednak się łamie w końcu na zgięciach, - potrafi się to to rozłożyć wypełnione jedzeniem, - odkształca się po kilkunastu użyciach, - na plus na pewno waga.
|
|
|
|
|
|
To my, wezwani na śmierć, my, cień Samuraje, Samuraj się nie poddaje! Born in the PRL!
|
|
|
lex
Sir Lanserlot
|
 |
« Odpowiedz #54 : Listopad 07, 2008, 08:06:01 » |
|
Chróst, da się doczyścić, trzeba myć rozłożone. Co do rozkładania, łamania, odkształcania to u mła nic takiego nie dzieje się lecz ja nie katuję tego ustrojstwa non stop.
|
|
|
|
|
|
Spam Division  wolność to outdoor i bokserki Odor Lanser Gruppen sekcja Mammut, sekcja Black Diamond, sekcja Marabut Khumbu
|
|
|
|
|
atanor
OTdoor.ot.pl
|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopad 07, 2008, 13:34:22 » |
|
Wolf> 2.50 i jeszcze zupka w środku   ja w terenie jem ze zwykłego zamykanego pojemniczka 500ml, koszt 1-2zł. duża zaletą jest szczelne zamykanie. nie trzeba go myć jak nie mozna lub nie ma takiej potrzeby. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumcajs
zakompleksiony rowerowiec w za ciasnych butach
|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopad 07, 2008, 15:38:34 » |
|
Atanor, a Ty znowu swoje... niektórzy lubią wyrzucić kasę na kolejny gadżet nie wyskakuj ciągle ze swoimi akcjami w stylu "Pomysłowy Dobromir czy biedny student" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopad 07, 2008, 15:43:00 » |
|
Ja jem z tego gara, w którym gotuję wodę. Gdzieś ją trzeba przecież ugotować, to czemu z tego nie zjeść i jakiś plastik dodatkowy nosić?
|
|
|
|
|
|
Mam małe cycki, ale duże jaja.
|
|
|
atanor
OTdoor.ot.pl
|
 |
« Odpowiedz #59 : Listopad 07, 2008, 18:09:37 » |
|
Atanor, a Ty znowu swoje... niektórzy lubią wyrzucić kasę na kolejny gadżet nie wyskakuj ciągle ze swoimi akcjami w stylu "Pomysłowy Dobromir czy biedny student"  ale to (pojemniczek) jest bardziej praktyczne niż to orikaso, co opisałem powyzej... a zaoszczędzone pieniadze na jednym gadżecie można wydać na inny lub piwo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|