atanor
OTdoor.ot.pl
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maj 11, 2008, 21:38:48 » |
|
kaikow> i jak menażka się sprawdza?
oglądałem ją na żywo i spodobała mi się stabilność uchwytów, dużo lepsza niż w przypadku samych drutów. patelenka wydaje się mieć grubsze dno. masz możliwość zmierzenia tego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turlaj
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maj 11, 2008, 21:44:32 » |
|
zadanie jest proste: szukam 1 l. garnka ze stałą rączka i tkejż samej minipatelenki/pokrywki z rączką - cały zestaw ma być dla niewymagającego solisty. Czyli z jednego zagotowania ma starczyć na kawiankę i na zupkę typu szambo.  a jak coś zostanie z gotowania , to rozlewamy dla "Dobrych Bogów Dobrych Wiatrów" I jak by tam która/y cuś znaleźli to dziękuję z GÓRY....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turlaj
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwiec 04, 2008, 16:30:10 » |
|
No i w związku z tym, że mnie łotry z 8a.pl okpili w ostatni piątek ze swoją promą (dziki piątek) postanowiłem, że u dziadów nigdy więcej nic nie kupię. Sprawa mini garneczka z mini patelenką jest dalej aktualna. Jakby tam kto miał co na oku to dajcie znać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madmun
Karateka Tsunami 9 dan :-)
|
 |
« Odpowiedz #36 : Czerwiec 22, 2008, 12:36:47 » |
|
Turlaj> w poszukiwaniu dla siebie kubasa, natkołem się na takie cuś male i większe
|
|
|
|
|
|
R.T.F.M
|
|
|
Turlaj
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 22, 2008, 16:30:53 » |
|
faktycznie cała masa mniejszych i średnich garneczków, zacnych i nie oszałamiająco drogich. Szkoda że prawie nieosiągalne. Zresztą ja już poprosiłem o zakup tego primusa w globie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gargamel
Prawda to Metal
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 23, 2008, 17:21:41 » |
|
Kurna chce kupic kubek Light my fire i nigdzie nie moge go znalezc poza sklepem ktory miesci sie w Stegnie....nie mam pojecia gdzie to jest ale nazwa wskazuje ze raczej za daleko zeby jechac po kubek .Widzieli to gdzies w Galicji ?
|
|
|
|
|
|
"Dom za nami , a przed nami świat. Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..." Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  
|
|
|
|
|
Gargamel
Prawda to Metal
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 23, 2008, 17:33:23 » |
|
dokladnie , bylo w 8a , a ja ,ze skapy jestem straszliwie to nie kupilem i tera jestem w czarnej ......
|
|
|
|
|
|
"Dom za nami , a przed nami świat. Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..." Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  
|
|
|
atanor
OTdoor.ot.pl
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 23, 2008, 17:48:09 » |
|
widziałem taki burżujski kubek w ferracie  zagadaj z nocnym kiedy będzie we wrocku. osobiście polecam to  lub 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gargamel
Prawda to Metal
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 23, 2008, 17:53:43 » |
|
ale ja chce taki ładny , amerykański  to ferrata ma takie ? dobrze wiedzieć  THX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atanor
OTdoor.ot.pl
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 23, 2008, 18:01:19 » |
|
nie, ten kubek jest dobry i mocny jak szwedzki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|