Strony: [1]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: [Klapki] Teva Mush Man  (Przeczytany 360 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
menel

działkowicz z szafą na plecach

« : Październik 21, 2008, 12:44:31 »

Własnie odebrałem przesyleczke....Za pośrednictwem Macieja nabyłem klapeczki jakże szacownej firmy Teva model Mush m's.Jako że cena zachęciła mnie do kupna bo  promo: 9,95 euro zmiękczyła moje serce , kieszeń itp....
To zanabyłem 2 pary, co by w szafie kolorowo było:
http://www.globetrotter.de/de/shop/detail.php?mod_nr=ms_49211&k_id=0106&hot=0

jako ze od ponad 2 lat posiadam te klapki : model Rasta Duży uśmiech zakupione w 8a,ale ostatnio coś tam chłopaki zwariowali i oferują w/w klapki ze skórzanymi paskami za jedyne 75 zyla,dałem sobie siana i skorzystałem z promo Globetrottera i uprzejmości Macieja.Waga oraz jakość wykonania to głowne atuty tych klapek,które notabene,podczas schroniskowych opcji są wyśmienite.Po ponad 2 letnim używaniu na codzień poza startą podeszwą: Nic... Duży uśmiech
Poza tym w 8a te klapki są w opcji : wzory=>2 rozmiary męski:42, damski 38,natomiast w Globie pełna rozmiarówka.

Menello Bianco...Życie to  jak gra w szachy : raz posuwasz królową, a raz walisz konia..Duży uśmiech Duży uśmiech
                                 ...Nie do starcia jak kevlar z oparcia  Duży uśmiech Duży uśmiech
ptb

« Odpowiedz #1 : Październik 21, 2008, 12:56:07 »

Klapkowiczu zacny a pianka eva się w tym przypadku nie odkształca jak w innych takowych?
lex

Sir Lanserlot

« Odpowiedz #2 : Październik 21, 2008, 13:21:59 »

Nie no rozumiem, to z faktu, że mam więcej namiotów, ale już nie musiałeś być tak zawistny co by nie poinformować, że Macieja na prześpiegi wysyłasz i kalpeczki do tego w zacnej promocji kupujesz Duży uśmiech.
Kurde no, chciałem śledziów zimowych zakupić, brać samemu (13m,20 za przesyłkę) to nijak nie opłaca się. Mać, no!

Spam Division Duży uśmiech
wolność to outdoor i bokserki

Odor Lanser Gruppen
sekcja Mammut, sekcja Black Diamond, sekcja Marabut Khumbu
ptb

« Odpowiedz #3 : Październik 21, 2008, 13:39:50 »

lexiu to weźmy we dwóch, poza tym krakusy się odgrażały że jakoś niedługo mają jechać. A taki jeden nawet coś mi o Edynburgu ględził i że pierwsze tam w odorowe shopy uderza.
menel

« Odpowiedz #4 : Październik 21, 2008, 17:55:14 »

Klapkowiczu zacny a pianka eva się w tym przypadku nie odkształca jak w innych takowych?
ptb, nosz....... przy wadze ponad kwintal,codziennym użytkowaniu nie ma lewara.. Duży uśmiech Duży uśmiech
muszą się odkształcić.

Menello Bianco...Życie to  jak gra w szachy : raz posuwasz królową, a raz walisz konia..Duży uśmiech Duży uśmiech
Doczu

Betonowy Jarzombek :D

« Odpowiedz #5 : Listopad 05, 2008, 16:09:11 »

O ja pierdzielę - menel a nie świerzbi Cie pomiędzy palcami ?
kurna powiało Japonią i sushi Duży uśmiech

Turlaj

« Odpowiedz #6 : Listopad 05, 2008, 16:41:17 »

Doczu, ja Ciebie proszę, żeby Ty nie szydził z produktów Teva. Co poniektóre członki odoooru wiarę w produkt tej firmy mają niezachwianą. Ot ja np. w użytkowaniu mam sandałki ichnie i mimo okrutnego poniewierania jakie im funduję cały czas kupy się trzymają: sandałowy Nosalfajter: no a jaki ja głupi był, że sandałki chciał przedać kiedyś - w dobie potrzaskanego palca one się okazały nieocenione
menel

« Odpowiedz #7 : Listopad 05, 2008, 17:42:18 »

O ja pierdzielę - menel a nie świerzbi Cie pomiędzy palcami ?
kurna powiało Japonią i sushi Duży uśmiech
Doczu, dają rade, poważka..klapki w pyte za taki prajs Duży uśmiech Duży uśmiech.. co mistrzowie to  mistrzowie.. Chichot

Doczu

Betonowy Jarzombek :D

« Odpowiedz #8 : Listopad 05, 2008, 19:34:53 »

Ja bynajmniej nie kpię z firmy. Daleki jestem od tego.
Pytałem zupełnie powaznie. Mnie japonki zupełnie nie odpowiadają i nazwyczajniej mierzi mnie jak mam cos między paluchami (najczęściej brud), stąd moje pytanie do menela.
A aluzja do Japonii jak najbardziej na miejscu uważam Mrugnięcie
Jaka by firma tego nie wyprodukowała - sa to japonki Duży uśmiech

makato

www.wolverine.com.pl

« Odpowiedz #9 : Listopad 14, 2008, 17:19:52 »

..............Mnie japonki zupełnie nie odpowiadają i nazwyczajniej mierzi mnie jak mam cos między paluchami .....

Hołk !!!
Ale inne produkty tej marki są the best .

nie ma złej pogody , jest tylko zły sprzęt
Strony: [1]   Do góry
Drukuj
Skocz do: