Łużyn
zdielaj pauzu, wkuszaj Twix!
|
 |
« : Czerwiec 09, 2008, 13:03:41 » |
|
Ledwo tydzień temu skończyliśmy edycję drugą a w piątek 11 lipca rusza trzecia już edycja spływu kajakowego Bobrem. Płyniemy przez 3 dni z Bolesławca do ujścia Bobru do Odry w okolicach Krosna Odrzańskiego, gdzie w niedzielę wieczorem kończymy:) Długość trasy - ok. 140km Koszt wynajęcia i transportu kajaków- 110zł/os. Miejsc- 24 Nocleg w namiotach. Wszystko co potrzebne do przeżycia transportujemy ze sobą. Gwarantujemy dobrą zabawę do ostatniej suchej nitki  . Chętni proszeni są o kontakt z Cabankiem poprzez cabanek@polskispirytus.comlub gg - 2903801, ewentualnie przeze mnie a tak było ostatnio:   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nocnymarek
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 10, 2008, 02:24:18 » |
|
hm brzmi interesująco tylko cholernie to daleko z Kraka :/
|
|
|
|
|
|
kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
|
|
|
cabanek
www.ktkmorena.pl
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 10, 2008, 06:55:29 » |
|
a tam daleko  dasz radę - co to z Krakowa do Bolesławca? Jeździ bezpośredni autobus  a i przecież sam Maleńczuk śpiewał: "z Krakowa do Jeleniej osobowy się toczy..." - czyli nie może być tak źle 
|
|
|
|
|
|
Ja tę chatkę kocham strasznie i tej chatki nienawidzę
|
|
|
jędruś
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 10, 2008, 07:48:25 » |
|
Podoba mi się pomysł. czy trasę można pokonać dmuchanym kajakiem ? - chciałbym wypróbować nowy nabytek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łużyn
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 10, 2008, 08:25:07 » |
|
myślę, że nie ma problemu a nawet będziesz miał łatwiej na przenoskach  nocny nie wymiguj się tylko rezerwuj termin i zbieraj manatki, zaopiekujemy się Tobą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabanek
www.ktkmorena.pl
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 10, 2008, 10:12:44 » |
|
gumowym kajakiem a i owszem - można. Tylko czy jest na tyle wytrzymały? w razie czego nie zapomnij podręcznego zestawu do reperacji dętek rowerowych
|
|
|
|
|
|
Ja tę chatkę kocham strasznie i tej chatki nienawidzę
|
|
|
Łużyn
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 01, 2008, 20:59:26 » |
|
Niestety III Spływ tym razem nam nie wypali. Jak wcześniej mieliśmy problem z nadmiarem ludzi, tak teraz jest ich zbyt mało więc zostaliśmy zmuszeni zrezygnować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nocnymarek
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 02, 2008, 09:54:58 » |
|
smrąd 
|
|
|
|
|
|
kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
|
|
|
Łużyn
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 02, 2008, 13:15:58 » |
|
świąd  nie mędrkuj mi tutaj tylko pakuj manatki i zajeżdżaj do nas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ptb
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 03, 2008, 08:00:35 » |
|
Jakiś plan w niedalekiej przyszłości? Kopsnołbym się, np. my + nocniczek + ktoś...?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łużyn
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 03, 2008, 08:22:29 » |
|
planów spływowych już raczej nie ma, bo sucho tu u nas i nie ma po czym płynąć  jeśli ktoś chce się wybrać na wspin, łażenie po górkach czy zwyczajną imprezę to jestem otwarty na propozycje. od 21 lipca można nas łapać w Bazie pod Ponurą Małpą w Szklarskiej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|