Wiktor
Sklep Andy Warszawa
|
 |
« Odpowiedz #60 : Listopad 19, 2008, 13:56:41 » |
|
w suczawie nocleg w nieśmiertelnym robotniczym hotelu soczim w cygańskiej dzielnicy 
|
|
|
|
|
|
od krwi trawa rośnie bardziej zielona...
|
|
|
Gryf
Świniopas,łazęga, powsinoga,wałkoń i szaławiła
|
 |
« Odpowiedz #61 : Listopad 19, 2008, 14:03:52 » |
|
Aby mniej kombinować to z Suczawy jadą codziennie autobusy do Stambułu, tyle że rano więc pasuje się kimnąć w tym mieście. Jechał chyba dobę i kosztował kiedyś 50$.
Kumpel mi ostatnio wspominał o tym połączeniu. Pamiętasz , o której +/- startuje ten autobus? Jeśli niezbyt wcześnie wtedy warto pojechać wieczornym ze Lwowa aby b. wcześnie rano być w Czerniowcach i jakimś busem czy a-stopem uderzać do Suczawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atanor
OTdoor.ot.pl
|
 |
« Odpowiedz #62 : Listopad 19, 2008, 14:09:13 » |
|
do Turcji można się również dostać promem z Odessy do Samsunu lub Trabazonu
Fajowo, ale nie opyla się, za duże siano. Generalnie chodzi o coś teleportacyjnego i taniego. Tani przelot, szybka osobówka do stolicy etc. z tego co pamiętam było to 100$ i czasowo kilka dni z polski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
machoney
Maszeruj albo giń
|
 |
« Odpowiedz #63 : Listopad 19, 2008, 15:22:17 » |
|
Kumpel mi ostatnio wspominał o tym połączeniu. Pamiętasz , o której +/- startuje ten autobus? Jeśli niezbyt wcześnie wtedy warto pojechać wieczornym ze Lwowa aby b. wcześnie rano być w Czerniowcach i jakimś busem czy a-stopem uderzać do Suczawy.
Z tego co pamiętam to była chyba 8 rano, dopytam kumpla on rok temu jechał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #64 : Listopad 19, 2008, 16:24:05 » |
|
Ciekawostka:
"INDIE - 1500 zł. Bilet Air Arabia ze Stambułu do Bombaju w okresie styczeń-marzec to około 480$ RT (1100zł), do tego bilety z Bratysławy w obie strony od około 60 euro, dojazd do Bratysławy 2x100 zł, co daje w sumie 1500zł (to normalna cena, nie promocja czasowa). "
|
|
|
|
|
|
Mam małe cycki, ale duże jaja.
|
|
|
|
|
Gargamel
Prawda to Metal
|
 |
« Odpowiedz #66 : Listopad 20, 2008, 10:24:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Dom za nami , a przed nami świat. Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..." Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  
|
|
|
atanor
OTdoor.ot.pl
|
 |
« Odpowiedz #67 : Listopad 20, 2008, 19:23:53 » |
|
SKNG jedzie do maroka w lutym, w nastepnym tygodniu kupujemy bilety
|
|
|
|
|
|
|
|
|
góral świętokrzyski
www.korbol.prv.pl
|
 |
« Odpowiedz #68 : Listopad 20, 2008, 21:58:53 » |
|
Ciekawostka:
"INDIE - 1500 zł. Bilet Air Arabia ze Stambułu do Bombaju w okresie styczeń-marzec to około 480$ RT (1100zł), do tego bilety z Bratysławy w obie strony od około 60 euro, dojazd do Bratysławy 2x100 zł, co daje w sumie 1500zł (to normalna cena, nie promocja czasowa). "
linka na takie połączenie da rade posłać?? chodzi mi o samolot bo znaleźć jakoś nie moge
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ptb
|
 |
« Odpowiedz #69 : Grudzień 04, 2008, 17:17:27 » |
|
Canyoning w julijskich w czerwcu. Przejścia ciekawaszych miejscówek.
Zapomniałem, jeśli są zainteresowani to na prv. Dysponujemy sprzętem. Zainteresowani muszą mieć pianki i jakieś gacie, żeby jej nie dociorać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lex
Sir Lanserlot
|
 |
« Odpowiedz #70 : Grudzień 14, 2008, 18:52:10 » |
|
W terminie od 31 stycznia do 15 lutego 2009 mogę wygospodarować 7 dni wolnego, jakby ktoś chciał przygarnąć 2 sierotki tj. mła i juniora będę wdzieczny. Na opcję namiotową, rakietową itd. jesteśmy przygotowani 
|
|
|
|
|
|
Spam Division  wolność to outdoor i bokserki Odor Lanser Gruppen sekcja Mammut, sekcja Black Diamond, sekcja Marabut Khumbu
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #71 : Grudzień 14, 2008, 19:58:13 » |
|
Ja chętnie w lutym.
|
|
|
|
|
|
Mam małe cycki, ale duże jaja.
|
|
|
jaco
|
 |
« Odpowiedz #72 : Grudzień 16, 2008, 19:27:11 » |
|
wydzielone z wątku: [Namioty ekspedycyjne] menel kiedy wybierzemy się na testy , bo chłopaki zasiali mi brak wiary w marabuta
|
|
|
|
|
|
W życiu piękne są tylko chwile
|
|
|
menel
działkowicz z szafą na plecach
|
 |
« Odpowiedz #73 : Grudzień 16, 2008, 19:32:20 » |
|
jaco, spokojnie: to kłamliwe treści.Każdy weekend obym tylko wiedział ciut wczesniej. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jaco
|
 |
« Odpowiedz #74 : Grudzień 16, 2008, 20:30:06 » |
|
nie wiem jak sprawy wypadną lecz może mi się trafić wolny 1,2,3,4 i wybrał bym się gdzieś z Olkiem . Kaśka musi do szkoly więc plany sylwestrowe chyba legły
|
|
|
|
|
|
W życiu piękne są tylko chwile
|
|
|
|