Strony: 1 ... 18 19 20 [21] 22   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: Górskie plany a.d. 2008  (Przeczytany 10480 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ptb

« Odpowiedz #300 : Październik 08, 2008, 11:36:12 »

No to mooże ja nieśmiało bym się wybrał w listopadzie. Im później tym lepiej bo chciałbym śniegu. A muszę wrócić z dziur.
Gargamel

Prawda to Metal

« Odpowiedz #301 : Październik 09, 2008, 09:07:38 »

Machoney, ale jak sie zostawi fure w Uzoku to potem kaplica , prawda ? Po zejsciu z Pikuja trzeba by stopa lapac z Bukowca albo Libokhory ? Troche marnie. A na Borżawie byles ?

"Dom za nami , a przed nami świat.
 Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..."

Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  Duży uśmiech

machoney

Maszeruj albo giń

« Odpowiedz #302 : Październik 09, 2008, 09:40:45 »

Machoney, ale jak sie zostawi fure w Uzoku to potem kaplica , prawda ? Po zejsciu z Pikuja trzeba by stopa lapac z Bukowca albo Libokhory ? Troche marnie. A na Borżawie byles ?
No albo wracać tą samą trasą Uśmiech
Można z Pikuja zejść do Husnego Wyżnego i stamtąd marszrutką jechać w kierunku Turki, a po dojechaniu do drogi Lwów - Użgorod jedna osoba łapie stopa bądź busa do Użoka po samochód. No chyba, że będziecie jechać przez przejście Mały Bereznyj / Ubla to jedziecie wszyscy po samochód.

Tak byłem na Borżawie dwa razy.
Zawsze zaczynałem z Wołowca. Tam mógłbyś gdzieś zostawić samochód i zejść do Miżgirii, bądź wcześniej do Bukowca i powinieneś bez problemu coś złapać do Wołowca.
Dla mnie Borżawa jest extra:
http://machoney.ndl.pl/?page=borzawa01

Powodzenia !

Gryf

Świniopas,łazęga, powsinoga,wałkoń i szaławiła

« Odpowiedz #303 : Październik 09, 2008, 14:37:21 »

Dla mnie Borżawa jest extra:
http://machoney.ndl.pl/?page=borzawa01

Borżawa i foty w twojej galerii są naprawdę świetne .

Rafał Łoziński
http://woodcraft.pl - Portal leśnej mądrości
Gargamel

Prawda to Metal

« Odpowiedz #304 : Październik 09, 2008, 17:02:58 »

Cos sie sklaniam do Borżawy wlasnie. Na Pikuja warto by zimowo -narciarsko wejsc i moze zjechac do auta , ale to najpredzej za rok Duży uśmiech

Przejscie wlasnie w Ubli myslalem , nie ma sensu z polnocy jeschac.

"Dom za nami , a przed nami świat.
 Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..."

Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  Duży uśmiech

machoney

Maszeruj albo giń

« Odpowiedz #305 : Październik 09, 2008, 17:43:28 »

Przejscie wlasnie w Ubli myslalem , nie ma sensu z polnocy jeschac.
Kiedyś tam miałem przeboje bo nas Ukraińcy nieźle przeczesali a potem Słowacy dołożyli swoje bo okazało się, że na tym przejściu można przewieźć tylko 3 paczki fajek od łebka i musieliśmy jakieś chore deklaracje wypełniać... ale generalnie kolejki mniejsze niż na Krościenku / Smolnica.

ina

Borówkowa Wieśniareczka

« Odpowiedz #306 : Listopad 02, 2008, 12:31:13 »

Ja bym ruszyła dupsko 14-go w piątek po 18-tej i mam czas do godziny 16 w niedzielę (na 17-tą do arbajt), ktoś gdzieś coś? Jakby co, to pisać Uśmiech
Lub 23-go będę (podobno) w Górach Sowich, wolne mam do popołudnia 27-go. Mogę zostać tam, na dalekim zachodzie i z kimś się powłóczyć, lub zjechać na południe i też się poszlajać Uśmiech

Mam małe cycki, ale duże jaja.
menel

działkowicz z szafą na plecach

« Odpowiedz #307 : Listopad 02, 2008, 16:54:10 »

Ina, ponoć uwale dupe w Izerach 14-16.11, a nawet trące omlet z jagodami w "Chatce Górzystow".Jakby co daj cyne.

Menello Bianco...Życie to  jak gra w szachy : raz posuwasz królową, a raz walisz konia..Duży uśmiech Duży uśmiech
                                 ...Nie do starcia jak kevlar z oparcia  Duży uśmiech Duży uśmiech
Knophi

« Odpowiedz #308 : Listopad 02, 2008, 16:58:28 »

A nie chce kto podłubać w śniegu w Zachodnich 8-11 listopada?
nocnymarek

« Odpowiedz #309 : Listopad 02, 2008, 19:53:17 »

A wybiera się ktoś na Wrocławski Przegląd Kultury Studenckiej który jest 14-16.11? Ja się raczej bankowo na sobotni koncert będę chciał wybrać.

kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
Knophi

« Odpowiedz #310 : Listopad 02, 2008, 19:58:27 »

A jest tam śnieg?
nocnymarek

« Odpowiedz #311 : Listopad 02, 2008, 20:21:10 »

może będzie Duży uśmiech

kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
czis

« Odpowiedz #312 : Listopad 02, 2008, 20:54:13 »

no dobra a ktoś się wybiera z tych co się jeszcze nie wypowiadali w góry między 9 a 11.11? Bo ja mam plana gdzieś się przejść....... od razu dodam że tatry odpadają, a w opcji tylko jakieś krzaki Uśmiech

ina

Borówkowa Wieśniareczka

« Odpowiedz #313 : Listopad 02, 2008, 20:56:21 »

Ina, ponoć uwale dupe w Izerach 14-16.11, a nawet trące omlet z jagodami w "Chatce Górzystow".Jakby co daj cyne.

Tylko, że a) w Izery mam w ch****j daleko, b) wychodzę z pracy o 18 w piątek, c) muszę być o 17 w niedzielę w krk, d) w Izery mam w ch****j daleko Mrugnięcie

A wybiera się ktoś na Wrocławski Przegląd Kultury Studenckiej który jest 14-16.11? Ja się raczej bankowo na sobotni koncert będę chciał wybrać.

Nocny jak wrócimy przed 17-tą w nd to może bym się kopsła Uśmiech DoZP we Wrocku? czemu ni Duży uśmiech

Mam małe cycki, ale duże jaja.
HAMMET

« Odpowiedz #314 : Listopad 02, 2008, 21:08:04 »

ja planuje tatry od 8 do 10 listopada,  jesli pojade sam ( czyli jak zwykle:) ) to wersja schorniskowa

...drogą białą jak obłęd...
Strony: 1 ... 18 19 20 [21] 22   Do góry
Drukuj
Skocz do: