cynik
Byłem kiedyś w górach.
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 18, 2008, 13:32:26 » |
|
Poki co to w tej chwili dokladnie i tak ejszcze nikt na Elbrus nie jedzie to popisz wasc na forum, poudzielaj sie, fotkami sie pochwal... Wtedy sie zbierze jakas szanowna komisja i sie zastanowi czy cie wystrzelic rakieta na Elbrus czy nie 
|
|
|
|
|
|
Odor lanser gruppen sekcje: G-Shock, Black Diamond, Nikon. Na awatarze to autoportret robiony dwoma aparatami na raz, tyle Be ready. You're not paranoid, you're PREPARED.
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 05, 2008, 16:06:00 » |
|
A może ktoś chętny na połażenie po ukraińskich Karpatach w okresie wakacyjnym? Nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i na ile, ale na 90% tam wyląduję, wszystko uzależnione od możliwości urlopowych. Czarnohora, Gorgany - się uwidzi :-) Opcjonalne z 1 dniem we Lwowie, z dziką rozkoszą splądruję tamtejsze księgarnie :-) a jazda ukraińskimi środkami transportu to niezapomniane wrażenia, jak pewnie niektórzy już to wiedzą 
|
|
|
|
|
|
Mam małe cycki, ale duże jaja.
|
|
|
|
|
jędruś
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 05, 2008, 17:58:02 » |
|
A może ktoś chętny na połażenie po ukraińskich Karpatach w okresie wakacyjnym? Nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i na ile, ale na 90% tam wyląduję, wszystko uzależnione od możliwości urlopowych. Czarnohora, Gorgany - się uwidzi :-) Opcjonalne z 1 dniem we Lwowie, z dziką rozkoszą splądruję tamtejsze księgarnie :-) a jazda ukraińskimi środkami transportu to niezapomniane wrażenia, jak pewnie niektórzy już to wiedzą  Ina nie wiem czy to jeszcze wakacje - ale wybieram się tam 04. -12. październik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 05, 2008, 18:49:20 » |
|
Jędruś - termin jest ok, choć myślałam o 10-14 dniach. Ale 8/9 to też nie tak mało, można wtedy urlop rozbić na 2 i wcześniej Bieszczady odwiedzić, co też mam w planach :] A powiedz czy masz jakiś konkretny plan? Byłeś tam już kiedyś? Ile osób się wybiera? Tak wypytuję, ale nie zapytałam o chyba najważniejsze: można się ewentualnie podłączyć? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nocnymarek
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 05, 2008, 19:27:26 » |
|
Mi by bardzo pasował wyjazd w tamte rejony, bo ze zdjęć które miałem okazje oglądać wynika że grzech tam nie jechać. Kwestia ustalenia przynajmniej przybliżonego terminu. Wakacje mi bardzo pasują bo nie powinienem mieć problemu z urlopem.
|
|
|
|
|
|
kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
|
|
|
Gargamel
Prawda to Metal
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 05, 2008, 21:52:20 » |
|
Jest plan na wakacje : Bułgaria : Prin i RIła na 2 tygodnie gdzies.Taki mam plan ale dopiero go rozkminiam
|
|
|
|
|
|
"Dom za nami , a przed nami świat. Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..." Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  
|
|
|
Kardi
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 05, 2008, 22:14:25 » |
|
A może wreszcie gdzies pojedziecie i zamiesciscie jakies foto czy tym podobne... bo takie plany bo plany... to jam zajebijscie dalekiego siegajace góry gór...tylko co z tego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
menel
działkowicz z szafą na plecach
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 05, 2008, 22:17:19 » |
|
ina,chętnie dołącze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 05, 2008, 22:29:55 » |
|
ina,chętnie dołącze...
Będzie mi bardzo miło, tylko odnośnie terminu będę mogła powiedzieć za jakiś czas, w zależności od mojej dalszej "kariery" zawodowej ;-) A może wreszcie gdzies pojedziecie i zamiesciscie jakies foto czy tym podobne... bo takie plany bo plany... to jam zajebijscie dalekiego siegajace góry gór...tylko co z tego?
To nie są plany, sama czy z kimś pojadę tam, Ukrainę już oswoiłam, rzekłabym nawet bardzo, więc mi nie straszna :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
menel
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 05, 2008, 22:34:07 » |
|
ina,moze uda sie znowu karnąć elektrowozem na stopa.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
menel
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 05, 2008, 22:36:43 » |
|
a co do tematu wątku: moze znowu sie uda zapodac w Karki grzbietem... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marzec 05, 2008, 22:38:40 » |
|
oj po ostatniej przejażdżce elektryczką i ciupaniu w karty z Ukraińcami przez 1,5 godziny, nie wiem jak wyskoczyłam w szczerym polu z tego pojazdu i przeżyłam, a do tego o własnych siłach doszłam do granicy, zaliczając tylko jeden rów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|