Strony: 1 [2] 3 4 5 ... 22   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: Górskie plany a.d. 2008  (Przeczytany 10478 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
cynik

Byłem kiedyś w górach.

« Odpowiedz #15 : Luty 18, 2008, 13:32:26 »

Poki co to w tej chwili dokladnie i tak ejszcze nikt na Elbrus nie jedzie to popisz wasc na forum, poudzielaj sie, fotkami sie pochwal... Wtedy sie zbierze jakas szanowna komisja i sie zastanowi czy cie wystrzelic rakieta na Elbrus czy nie Duży uśmiech

Odor lanser gruppen sekcje:    G-Shock, Black Diamond, Nikon.
Na awatarze to autoportret robiony dwoma aparatami na raz, tyle Mrugnięcie
Be ready. You're not paranoid, you're PREPARED.
ina

Borówkowa Wieśniareczka

« Odpowiedz #16 : Marzec 05, 2008, 16:06:00 »

A może ktoś chętny na połażenie po ukraińskich Karpatach w okresie wakacyjnym? Nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i na ile, ale na 90% tam wyląduję, wszystko uzależnione od możliwości urlopowych. Czarnohora, Gorgany - się uwidzi :-) Opcjonalne z 1 dniem we Lwowie, z dziką rozkoszą splądruję tamtejsze księgarnie :-) a jazda ukraińskimi środkami transportu to niezapomniane wrażenia, jak pewnie niektórzy już to wiedzą Duży uśmiech

Mam małe cycki, ale duże jaja.
crimson

« Odpowiedz #17 : Marzec 05, 2008, 17:02:31 »

najzabawniejsze są "barowe" panie w czepkach sprzedające bilety Duży uśmiech

jędruś

« Odpowiedz #18 : Marzec 05, 2008, 17:58:02 »

A może ktoś chętny na połażenie po ukraińskich Karpatach w okresie wakacyjnym? Nie wiem jeszcze dokładnie kiedy i na ile, ale na 90% tam wyląduję, wszystko uzależnione od możliwości urlopowych. Czarnohora, Gorgany - się uwidzi :-) Opcjonalne z 1 dniem we Lwowie, z dziką rozkoszą splądruję tamtejsze księgarnie :-) a jazda ukraińskimi środkami transportu to niezapomniane wrażenia, jak pewnie niektórzy już to wiedzą Duży uśmiech

Ina nie wiem czy to jeszcze wakacje - ale wybieram się tam 04. -12. październik
ina

Borówkowa Wieśniareczka

« Odpowiedz #19 : Marzec 05, 2008, 18:49:20 »

Jędruś - termin jest ok, choć myślałam o 10-14 dniach. Ale 8/9 to też nie tak mało, można wtedy urlop rozbić na 2 i wcześniej Bieszczady odwiedzić, co też mam w planach :]
A powiedz czy masz jakiś konkretny plan? Byłeś tam już kiedyś? Ile osób się wybiera? Tak wypytuję, ale nie zapytałam o chyba najważniejsze: można się ewentualnie podłączyć?Uśmiech

nocnymarek

« Odpowiedz #20 : Marzec 05, 2008, 19:27:26 »

Mi by bardzo pasował wyjazd w tamte rejony, bo ze zdjęć które miałem okazje oglądać wynika że grzech tam nie jechać. Kwestia ustalenia przynajmniej przybliżonego terminu. Wakacje mi bardzo pasują bo nie powinienem mieć problemu z urlopem.

kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
Gargamel

Prawda to Metal

« Odpowiedz #21 : Marzec 05, 2008, 21:52:20 »

Jest plan na wakacje : Bułgaria : Prin i RIła na 2 tygodnie gdzies.Taki mam plan ale dopiero go rozkminiam

"Dom za nami , a przed nami świat.
 Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..."

Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  Duży uśmiech

Kardi

« Odpowiedz #22 : Marzec 05, 2008, 22:14:25 »

A może wreszcie gdzies pojedziecie i zamiesciscie  jakies foto czy tym podobne... bo takie plany bo plany... to jam zajebijscie dalekiego siegajace góry gór...tylko co z tego?
menel

działkowicz z szafą na plecach

« Odpowiedz #23 : Marzec 05, 2008, 22:17:19 »

ina,chętnie dołącze...

Menello Bianco...Życie to  jak gra w szachy : raz posuwasz królową, a raz walisz konia..Duży uśmiech Duży uśmiech
                                 ...Nie do starcia jak kevlar z oparcia  Duży uśmiech Duży uśmiech
atanor

OTdoor.ot.pl

« Odpowiedz #24 : Marzec 05, 2008, 22:19:04 »

ja ostatnio zauważyłem, że bliżej mam w wysokie taury niż w bieszczady Duży uśmiech

chróściel

the dark side of www.outdoor.org.pl

« Odpowiedz #25 : Marzec 05, 2008, 22:19:36 »

A może wreszcie gdzies pojedziecie i zamiesciscie  jakies foto czy tym podobne... bo takie plany bo plany... to jam zajebijscie dalekiego siegajace góry gór...tylko co z tego?

ale lata nie przyśpieszę Duży uśmiech. poczekasz? Duży uśmiech

To my, wezwani na śmierć, my, cień Samuraje, Samuraj się nie poddaje!

Born in the PRL!
ina

Borówkowa Wieśniareczka

« Odpowiedz #26 : Marzec 05, 2008, 22:29:55 »

ina,chętnie dołącze...
Będzie  mi bardzo miło, tylko odnośnie terminu będę mogła powiedzieć za jakiś czas, w zależności od mojej dalszej "kariery" zawodowej ;-)
To nie są plany, sama czy z kimś pojadę tam, Ukrainę już oswoiłam, rzekłabym nawet bardzo, więc mi nie straszna :-)

menel

« Odpowiedz #27 : Marzec 05, 2008, 22:34:07 »

ina,moze uda sie znowu karnąć elektrowozem na stopa.. Duży uśmiech

Menello Bianco...Życie to  jak gra w szachy : raz posuwasz królową, a raz walisz konia..Duży uśmiech Duży uśmiech
menel

« Odpowiedz #28 : Marzec 05, 2008, 22:36:43 »

a co do tematu wątku: moze znowu sie uda zapodac w Karki grzbietem... Duży uśmiech

ina

Borówkowa Wieśniareczka

« Odpowiedz #29 : Marzec 05, 2008, 22:38:40 »

oj po ostatniej przejażdżce elektryczką i ciupaniu w karty z Ukraińcami przez 1,5 godziny, nie wiem jak wyskoczyłam w szczerym polu z tego pojazdu i przeżyłam, a do tego o własnych siłach doszłam do granicy, zaliczając tylko jeden rów Duży uśmiech

Strony: 1 [2] 3 4 5 ... 22   Do góry
Drukuj
Skocz do: