nocnymarek
|
 |
« Odpowiedz #315 : Listopad 02, 2008, 21:13:15 » |
|
Ina powrót w nd przed 17 jest bardzo prawdopodobny 
|
|
|
|
|
|
kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
|
|
|
Warzyn
Mieczem domu broń, głupote kijem lecz
|
 |
« Odpowiedz #316 : Listopad 02, 2008, 21:21:56 » |
|
Ja przyszły tydzień Słowacja, a za dwa Praga, także odpadam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chróściel
the dark side of www.outdoor.org.pl
|
 |
« Odpowiedz #317 : Listopad 03, 2008, 08:47:11 » |
|
termin: 16 - 22 listopada. pasmo: w sumie obojętne, ale z naciskiem na Fatry, albo Sudety. opcja: wyłącznie namiotowa. ilość chętnych: na razie 2 osoby- Crimson i ja, czyli jeden namiot zajęty [Wojtas pielęgnuje jeszcze sprawy związane z urlopem  ].
|
|
|
|
|
|
To my, wezwani na śmierć, my, cień Samuraje, Samuraj się nie poddaje! Born in the PRL!
|
|
|
|
|
|
|
Gargamel
Prawda to Metal
|
 |
« Odpowiedz #320 : Listopad 03, 2008, 09:04:05 » |
|
sppoooko , przeciagne go przez Borzawe , to sie mu glupot odechce
|
|
|
|
|
|
"Dom za nami , a przed nami świat. Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..." Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  
|
|
|
crimson
|
 |
« Odpowiedz #321 : Listopad 03, 2008, 11:39:41 » |
|
do ciężkiej cholery crimsonowi to sie w dupie poprzewracało dokumentnie widzę !!! nic nie robi tylko w górach siedzi !!!a to tatry a to babia a to teraz niby na ukraine jedzie i co ledwo jak wróci juz sudety??? nosz kto te jego ekscesy wytrzyma  taaa, menela to się nie czepi, mimo, ze chłop bez mała co tydzień napitala  sppoooko , przeciagne go przez Borzawe , to sie mu glupot odechce Gargamel luz, pamiętaj, że jedziesz z emerytem  , nie spinaj się, nie jadę tam robić wyników 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
menel
działkowicz z szafą na plecach
|
 |
« Odpowiedz #322 : Listopad 03, 2008, 11:41:53 » |
|
taaa, menela to się nie czepi, mimo, ze chłop bez mała co tydzień napitala  crimson, no co Ty, nie wiesz co on wypisuje mnie na GG... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #324 : Listopad 03, 2008, 13:22:44 » |
|
Ja po 22gim chętnie dołączę 
|
|
|
|
|
|
Mam małe cycki, ale duże jaja.
|
|
|
chróściel
the dark side of www.outdoor.org.pl
|
 |
« Odpowiedz #325 : Listopad 03, 2008, 13:26:17 » |
|
czyli nie dołączasz  . jakby śniegu nie było, to ja bym i w Taterki uderzył  .
|
|
|
|
|
|
To my, wezwani na śmierć, my, cień Samuraje, Samuraj się nie poddaje! Born in the PRL!
|
|
|
menel
działkowicz z szafą na plecach
|
 |
« Odpowiedz #326 : Listopad 05, 2008, 07:07:55 » |
|
U mnie sie temat klaruje w kwestii sudeckiego przejścia ze Śnieżnika w Jeseniki. Dobrze pójdzie tydzień przed Świętami lub początek stycznia będę chciał zapodać w tamte rejony rakietowo.Warunkiem jest śnieg naturalnie.Pewnie Pan Malinowski  nie odmowi przechadzki, gdyby ktos byl chetny sprawa jest na spoX-ie do uzgodnienia.Wypad naturalnie w opcji namiot + schron(Czechy).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knophi
|
 |
« Odpowiedz #327 : Listopad 19, 2008, 20:23:24 » |
|
Ahoj! Nie wybiera się ktoś w góry, najchętniej Tatry, w okolicach ostatniego weekendu listopada, lub pierwszego weekendu grudnia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ina
Borówkowa Wieśniareczka
|
 |
« Odpowiedz #328 : Listopad 19, 2008, 20:48:45 » |
|
Ja chciałam w 1 weekend grudnia, ale wtedy jest KFG i zostaję na niego 
|
|
|
|
|
|
Mam małe cycki, ale duże jaja.
|
|
|
góral świętokrzyski
www.korbol.prv.pl
|
 |
« Odpowiedz #329 : Grudzień 04, 2008, 08:11:16 » |
|
Ahoj! Nie wybiera się ktoś w góry, najchętniej Tatry, w okolicach ostatniego weekendu listopada, lub pierwszego weekendu grudnia?
Ja się wybieram w ten weekend. Wyjeżdzamy z Kielc około 16 w Krakowie w centrum będziemy ok 17. 30. Plany - Kościelec , Świnia - do zawratu, może Granaty. Noclegi na partyzanta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|