MINI PORADNIK SKUTECZNEJ PENETRACJI

no dobra, to po kolei - przede wszystkim zakładam na siedząco:
rozpinam maksymalnie overbota, na lewą rekę nasadzam but (tak jak bym wkładał stopę), w prawą chwytam overbota za spód przy pięcie i wciskam but do overbota ile mi wejdzie
dalej unieruchamiam but podeszwą od siebie przytrzymując go między udami, czubek do góry, przeciągam czubek buta przez przedni otwór w podeszwie overbota, naciągam overbota maksymalnie
odwracam but: podeszwa nadal ode mnie, pięta do góry i do mnie (podeszwa pod kątem ostrym do podłogi) i naciągam tył overbota na piętową część podeszwy
znów obracam but, tym razem pięta do dołu, podeszwa ode mnie, czubek do góry i do mnie - haczę piętową część overbota o przednią krawędź piętowej części podeszwy buta, poprawiam, wyrównuję
i teraz najtrudniejsze: obracam znów but, podeszwa do dołu, pięta do tyłu, czubek buta w moją stronę, cholewka buta do góry (pod kątem, jak wygodniej)
wywijam czubek overbota na lewą stronę (jest w pozycji mocno naciagniętej w okolicy śródstopia na bucie), łapię go jak najwygodniej kiedy jest wywinięty, wkładając paluchy w wywinięcie i moooooocno ciągnąc nakładam na czubek buta następnie odwijam, żeby objął czubek - trzeba to robić zdecydowanie i silnym ruchem
poprawiam (z boku), sprawdzam czy wszystko hula i gotowe