Strony: 1 2 [3]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: Drakullandia 2008 by Łukasz & crimson  (Przeczytany 645 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gargamel

Prawda to Metal

« Odpowiedz #30 : Wrzesień 07, 2008, 21:38:37 »

Ja niemam nic naprzeciw rumunom, wrecz przeciwnie , polubilem tych z Maramureszu.Poprostu obawiam sie uznaniowosci przepisow prawnych , ale skoro na stronie ambasady jest jak jest to chyba bedzie spoko na dowod przekroczyc.

A powiedz jak sie dogadywaliscie ? Italiano czy niemiecki jezyk ?

"Dom za nami , a przed nami świat.
 Gdzie jest wiele ścieżek do przebycia..."

Na kondyche i wydolnośc najlepsza jest wóda i faje....  Duży uśmiech

crimson

« Odpowiedz #31 : Wrzesień 07, 2008, 21:46:16 »

ja to mało, bo ledwo po polsku mówię, Łukasz po angielsku śmigał, choć oni tam preferują francuski, a w północno-zachodniej części - jak znasz - to po węgiersku się dogadasz

crimson

« Odpowiedz #32 : Wrzesień 09, 2008, 17:02:00 »

celem uzupełnienia, zamieszczam jeszcze jedną fotkę - gustownego kibelka w 2Maj, skąd rozpoczęliśmy naszą przygodę z Rumunią Duży uśmiech, taki południoworumuński standard Duży uśmiech, prawdziwy odorowiec nie korzysta z hotelowych wygód Duży uśmiech

P.S.
zdjęcie słabej jakości, bo wykonane telefonem, późnym wieczorem, ale doskonale oddaje klimat Chichot

Łukasz

Puls równy Krok stanowczy

« Odpowiedz #33 : Wrzesień 09, 2008, 17:03:27 »

W związku z bezprawnym wykorzystaniem mojego wizerunku w relacji osoby ukrywającej się pod pseudonimem Crimson, jako osoba poszkodowana, chciałbym złożyć stanowczy protest przeciwko tego niecnym i niedopuszczalnym praktykom. Wiele osób na tym forum zwracało uwagę by nie umieszczać tego typu pożal się Boże relacji, wątpliwa ich jakość merytoryczna i poznawcza winna przemówić do  poczucia odpowiedzialności osoby zawiadujące tym forum. Jakość zdjęć zaprezentowana przez w.w. osobę jest równie naganna. Zastanawiający  jest  również poziom prezentowanych komentarzy, nikt nie zauważył, że w tej relacyjce do głosu dochodzą najnikczemniejsze postawy nienawiści i rasizmu, autor niby to przypadkiem cytuje je za jednym z rumuńskich warchołów, sam pozostając w cieniu swych mrocznych przekonań. Raz jeszcze protestuje!!!

Łukasz
nocnymarek

« Odpowiedz #34 : Wrzesień 09, 2008, 17:12:41 »

amen Duży uśmiech

kto wcześnie spać chodzi sam sobie szkodzi
cynik

Byłem kiedyś w górach.

« Odpowiedz #35 : Wrzesień 09, 2008, 17:37:19 »

Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Odor lanser gruppen sekcje:    G-Shock, Black Diamond, Nikon.
Na awatarze to autoportret robiony dwoma aparatami na raz, tyle Mrugnięcie
Be ready. You're not paranoid, you're PREPARED.
crimson

« Odpowiedz #36 : Wrzesień 09, 2008, 17:44:46 »

W związku z bezprawnym wykorzystaniem mojego wizerunku...

nie dość, że człek takiego do Rumunii zabierze, to jeszcze mu taki na odorze tyłek obrobi, niewdzięcznik jeden

madmun

Karateka Tsunami 9 dan :-)

« Odpowiedz #37 : Wrzesień 09, 2008, 17:51:47 »

porcja śmiechu na podwieczorek dobra rzecz  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

R.T.F.M
czis

« Odpowiedz #38 : Wrzesień 09, 2008, 18:28:53 »

nosz broniłem go i nawet marne dziekuje nie usłyszałem Duży uśmiech

Strony: 1 2 [3]   Do góry
Drukuj
Skocz do: