maderos
|
 |
« Odpowiedz #90 : Październik 02, 2008, 11:59:20 » |
|
No, cena - jak za polowke PS. Obiektywnie moze sie ktos wypowiedziec, jak sie ma TecnoStretch do PS? Mial ktos i to i to? A byla szansa na kupno tej Barakudy o 10% taniej :/ 2008-08-06
W związku z uruchomieniem nowej odsłony naszej strony oferujemy rabat 10% dla wszystkich użytkowników. Wystarczy zarejestrować się w naszym sklepie. Promocja trwa do 30.09.2008. Uwaga! Rabaty sumują się... Serdecznie zapraszamy!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czis
|
 |
« Odpowiedz #91 : Październik 02, 2008, 12:03:22 » |
|
no ja z tego skorzystałem  ale doświadczeń żadnych nie mam......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maderos
|
 |
« Odpowiedz #92 : Październik 02, 2008, 12:06:21 » |
|
ok, to moze cos na szybko, przynajmniej jak z rozmiarowka? Jak lezy itd...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vit
|
 |
« Odpowiedz #93 : Październik 02, 2008, 12:08:06 » |
|
W związku z uruchomieniem nowej odsłony naszej strony oferujemy rabat 10% dla wszystkich użytkowników. Wystarczy zarejestrować się w naszym sklepie. Promocja trwa do 30.09.2008. Uwaga! Rabaty sumują się... Serdecznie zapraszamy!!!
no coz dzis mamy 02.10.2008 - juz wiem dlaczego rabaty sie sumuja i moga wyjsc ponad 100 % 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maderos
|
 |
« Odpowiedz #94 : Październik 02, 2008, 12:10:44 » |
|
tak, ale kto sie zalapal ten skorzystal  ... od 6.08 do 30.09 to jednak kawalek czasu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ptb
|
 |
« Odpowiedz #95 : Październik 02, 2008, 12:12:05 » |
|
Używam PS i oba polecam: montano i alvika. Tzn z alviki to chyba PS. Zastanawia mnie to że na zewnątrz ma bardzo jednolite, śliskie wykończenie. Mi to bardzo odpowiada, przede wszystkim nie widać na niej zużycia, montano jednak się pilinguje. A i jak chodzi o merinowool to pilinguje się zajebiście, na początku. Wg producenta trzeba wyprać po około 3 użyciach z odzieżą typu hard (jansy z odry) co spowoduje odpilingowanie, później podobno tego problemu ma nie być, zobaczymy. Jak chodzi o termikę merino to Kierowniczka sobie chwali, z zapaszkami też ok. edyta- a może ta alvika to TS? Może ma ktoś czarną alvikę, stretch j/w, z zamkiem 3/4, garaż na zamek na starcie jest czerwony i wie z czego to jest? Jeżeli to TS to sobie chwalę na równi z PS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czis
|
 |
« Odpowiedz #96 : Październik 02, 2008, 12:12:30 » |
|
maderos zamówiłem i czekam tak więc info po tym jak już dostanę zapodam na pewno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumcajs
zakompleksiony rowerowiec w za ciasnych butach
|
 |
« Odpowiedz #97 : Październik 02, 2008, 14:53:40 » |
|
ja mam montano TS i jest ok, trochę inna faktura materiału, ale cechy takie same jak PS myślę, że różnica w cenie podważa wątpliwości nie wiem tylko jak z trwałością: PS mam dłużej i nie do zajechania, TS pół roku tylko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madmun
Karateka Tsunami 9 dan :-)
|
 |
« Odpowiedz #98 : Październik 02, 2008, 15:51:18 » |
|
zacny ciuszek  ja kupowałem za 114, jestem puki co zadowolony  Się nie pilinguje wali dopiero po 3/4 dniach, szybko schnie, dobrze odprowadza pot ale porównania do PS ni mam, no i jest ciepły
|
|
|
|
|
|
R.T.F.M
|
|
|
maderos
|
 |
« Odpowiedz #99 : Październik 14, 2008, 12:56:15 » |
|
Wpadło mi cos takiego w oko: http://www.ulvang.com/default.aspJest i bielizna, sa "ocieplacze" itd. A prawie wszystko z "merino". Taki drugi Devold? Na allegro ktos wystawial golfik damski, ale juz po ptokach, cena 79 zeta. Oczywiscie dochodzi tu ryzyko "oryginalnosci", bo bluza byla made in Latvia?!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IrekM
|
 |
« Odpowiedz #100 : Październik 19, 2008, 16:06:18 » |
|
A ja szukam na zimę kalesonów o długości 3/4. Coś takiego widziałem na razie tylko Devolda i Kwarka ale tam ceny mnie powaliły. Gdyby ktoś widział coś w tym guście ale po jakiś rozsądniejszych cenach, to prosiłbym o info.
|
|
|
|
|
|
Irek.
|
|
|
|
|
IrekM
|
 |
« Odpowiedz #102 : Październik 19, 2008, 16:48:54 » |
|
A już się postaram wytłumaczyć. Zimą najczęściej noszę długie skarpety, wysokie buty i do tego ochraniacze, na co dzień najczęściej wysokie "gumofilce" i po założeniu długich kalesonów na łydkach mam po prostu za dużo. Tak więc stwierdziłem, że kalesony 3/4 to będzie OK.
|
|
|
|
|
|
Irek.
|
|
|
|
|