Styczeń 07, 2009, 14:56:35
Strony: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: [Bielizna] Wybór bielizny termoaktywnej  (Przeczytany 5289 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
maderos

« Odpowiedz #90 : Październik 02, 2008, 11:59:20 »

No, cena - jak za polowke PS. Obiektywnie moze sie ktos wypowiedziec, jak sie ma TecnoStretch do PS? Mial ktos i to i to?
A byla szansa na kupno tej Barakudy o 10% taniej :/
2008-08-06

W związku z uruchomieniem nowej odsłony naszej strony oferujemy rabat 10% dla wszystkich użytkowników. Wystarczy zarejestrować się w naszym sklepie. Promocja trwa do 30.09.2008.
Uwaga! Rabaty sumują się...

Serdecznie zapraszamy!!!
czis

« Odpowiedz #91 : Październik 02, 2008, 12:03:22 »

no ja z tego skorzystałem Uśmiech ale doświadczeń żadnych nie mam......

maderos

« Odpowiedz #92 : Październik 02, 2008, 12:06:21 »

ok, to moze cos na szybko, przynajmniej jak z rozmiarowka? Jak lezy itd...
vit

« Odpowiedz #93 : Październik 02, 2008, 12:08:06 »

W związku z uruchomieniem nowej odsłony naszej strony oferujemy rabat 10% dla wszystkich użytkowników. Wystarczy zarejestrować się w naszym sklepie. Promocja trwa do 30.09.2008.
Uwaga! Rabaty sumują się...

Serdecznie zapraszamy!!!
no coz dzis mamy 02.10.2008 - juz wiem dlaczego rabaty sie sumuja i moga wyjsc ponad 100 % Duży uśmiech
maderos

« Odpowiedz #94 : Październik 02, 2008, 12:10:44 »

tak, ale kto sie zalapal ten skorzystal Uśmiech ... od 6.08 do 30.09 to jednak kawalek czasu...
ptb

« Odpowiedz #95 : Październik 02, 2008, 12:12:05 »

Używam  PS i oba polecam: montano i alvika. Tzn z alviki to chyba PS. Zastanawia mnie to że na zewnątrz ma bardzo jednolite, śliskie wykończenie. Mi to bardzo odpowiada, przede wszystkim nie widać na niej zużycia, montano jednak się pilinguje.
A i jak chodzi o merinowool to pilinguje się zajebiście, na początku. Wg producenta trzeba wyprać po około 3 użyciach z odzieżą typu hard (jansy z odry) co spowoduje odpilingowanie, później podobno tego problemu ma nie być, zobaczymy.
Jak chodzi o termikę merino to Kierowniczka sobie chwali, z zapaszkami też ok.
edyta- a może ta alvika to TS? Może ma ktoś czarną alvikę, stretch j/w, z zamkiem 3/4, garaż na zamek na starcie jest czerwony i wie z czego to jest?
Jeżeli to TS to sobie chwalę na równi z PS
czis

« Odpowiedz #96 : Październik 02, 2008, 12:12:30 »

maderos zamówiłem i czekam tak więc info po tym jak już dostanę zapodam na pewno

rumcajs

zakompleksiony rowerowiec w za ciasnych butach

« Odpowiedz #97 : Październik 02, 2008, 14:53:40 »

ja mam montano TS i jest ok, trochę inna faktura materiału, ale cechy takie same jak PS
myślę, że różnica w cenie podważa wątpliwości
nie wiem tylko jak z trwałością: PS mam dłużej i nie do zajechania, TS pół roku tylko

madmun

Karateka Tsunami 9 dan :-)

« Odpowiedz #98 : Październik 02, 2008, 15:51:18 »

maderos mnie tez się marzył PS ale ze jest to cholerstwo drogie jak pieron to zamówiłem własnie cos takiego
http://www.barracuda.info.pl/sklep,produkt,p-13,k-19.html  no i pochodze i zobacze jak to sie ma......

zacny ciuszek Uśmiech ja kupowałem za 114, jestem puki co zadowolony Mrugnięcie Się nie pilinguje wali dopiero po 3/4 dniach, szybko schnie, dobrze odprowadza pot ale porównania do PS ni mam, no i jest ciepły

R.T.F.M
maderos

« Odpowiedz #99 : Październik 14, 2008, 12:56:15 »

Wpadło mi cos takiego w oko: http://www.ulvang.com/default.asp
Jest i bielizna, sa "ocieplacze" itd. A prawie wszystko z "merino". Taki drugi Devold?
Na allegro ktos wystawial golfik damski, ale juz po ptokach, cena 79 zeta. Oczywiscie dochodzi tu ryzyko "oryginalnosci", bo bluza byla made in Latvia?!?
IrekM

« Odpowiedz #100 : Październik 19, 2008, 16:06:18 »

A ja szukam na zimę kalesonów o długości 3/4. Coś takiego widziałem na razie tylko Devolda i Kwarka ale tam ceny mnie powaliły. Gdyby ktoś widział coś w tym guście ale po jakiś rozsądniejszych cenach, to prosiłbym o info.

Irek.
chróściel

the dark side of www.outdoor.org.pl

« Odpowiedz #101 : Październik 19, 2008, 16:42:27 »

a, że tak się spytam, czemu taki wybór?

To my, wezwani na śmierć, my, cień Samuraje, Samuraj się nie poddaje!

Born in the PRL!
IrekM

« Odpowiedz #102 : Październik 19, 2008, 16:48:54 »

A już się postaram wytłumaczyć.
Zimą najczęściej noszę długie skarpety, wysokie buty i do tego ochraniacze, na co dzień najczęściej wysokie "gumofilce" i po założeniu długich kalesonów na łydkach mam po prostu za dużo. Tak więc stwierdziłem, że kalesony 3/4 to będzie OK.

Irek.
chróściel

the dark side of www.outdoor.org.pl

« Odpowiedz #103 : Październik 19, 2008, 16:54:33 »

kumam.
chyba znalazłem dla Ciebie coś idealnego:

Berkner:
http://www.hike.pl/product.php?productid=17020

lub

Odlo:
http://www.carving.com.pl/sprzet/index.php?co=kolekcje_odziez&id_grupy=2736&id_modelu=2111

To my, wezwani na śmierć, my, cień Samuraje, Samuraj się nie poddaje!

Born in the PRL!
menel

działkowicz z szafą na plecach

« Odpowiedz #104 : Październik 19, 2008, 18:05:25 »

Ja sie niebawem skusze na takie tematy:
http://www.hannah.cz/pl/produkty/zima-2008/panske-obleceni/funkcni-pradlo/tricka/12303-pulsar-m-15.html
a także:
http://www.sfpl.pl/shop/view/ImagePopup/id/12437?context=4

Jako że na wyrobach Hannaha sie nie zawiodłem,to w ciemno kupuje,natomiast Power Stretch najkorzystniej mnie wyjdzie w HiM-ie.

Menello Bianco...Życie to  jak gra w szachy : raz posuwasz królową, a raz walisz konia..Duży uśmiech Duży uśmiech
                                 ...Nie do starcia jak kevlar z oparcia  Duży uśmiech Duży uśmiech
Strony: 1 ... 4 5 6 [7] 8   Do góry
Drukuj
Skocz do: