Styczeń 07, 2009, 14:32:34
Strony: 1 ... 5 6 7 [8]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: [Bielizna] Wybór bielizny termoaktywnej  (Przeczytany 5288 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Warzyn

Mieczem domu broń, głupote kijem lecz

« Odpowiedz #105 : Październik 19, 2008, 18:15:17 »

Masz jeszcze do wyboru:
http://www.sfpl.pl/shop/view/Product/product_id/1913/HiMountain_Kalesony_Seamless?productReferer=Category&context=4
http://www.sklep.brubeck.pl/produkt.php?&id=44

Lub coś mneij atrakcyjne cenowo ale jakościowo tak jak najbardziej:
http://www.falke-shop.com/index_de.htm?welt=ergonomic_sport_system

walter02

« Odpowiedz #106 : Październik 19, 2008, 19:59:57 »

galotów z brubecka nie polecam, zakupiłem w zeszłym sezonie, nawet ze dwa razy założyłem, ale cały czas mi z dupska zjeżdżały, co chwilę musiałem poprawiać => nie szło wytrzymać...

Łużyn

zdielaj pauzu, wkuszaj Twix!

« Odpowiedz #107 : Październik 20, 2008, 23:21:13 »

a myślałem, że to ja jestem jakiś dziwny. uda zmieściły mi się tylko w rozmiar XL ale w pasie są luźne i trzeba nieźle się nakombinować, żeby utrzymać powyżej kroku Z politowaniem

maderos

« Odpowiedz #108 : Grudzień 10, 2008, 09:09:49 »

Jesli jeszcze nikt nie zauwazyl, to Nordre ma ladna promocje na swoje ciuchy z merino Uśmiech.
ptb

« Odpowiedz #109 : Grudzień 10, 2008, 09:41:17 »

Ja sie niebawem skusze na takie tematy:...
W HiM sa PS rossignola za 200. Krążę koło tego jak kotka koło gówna bo mnie kusi a miodny jest. Tylko w szyi ciasnawy, ale ja mam karczycho nie małe.
A swoją drogą to trzeba było ode mnie kupić montano, tylko pewnie Ci nie pasi bo z kapturem Język
Jesli jeszcze nikt nie zauwazyl, to Nordre ma ladna promocje na swoje ciuchy z merino Uśmiech.
nocny psy po tym wieszał, że fatalnie odprowadza wilgoć, a właściwie, że jej nie odprowadza. Gdyby tak było to tłumaczyłoby różnicę w cenie w porównaniu do wyrobów z MW innych firm. Może mają jakąś kiepską technologię lub samą MW?
ina

Borówkowa Wieśniareczka

« Odpowiedz #110 : Grudzień 10, 2008, 09:53:26 »

nocny psy po tym wieszał, że fatalnie odprowadza wilgoć, a właściwie, że jej nie odprowadza. Gdyby tak było to tłumaczyłoby różnicę w cenie w porównaniu do wyrobów z MW innych firm. Może mają jakąś kiepską technologię lub samą MW?

Ja tam jestem zadowolona z tej szmatki.

Mam małe cycki, ale duże jaja.
ptb

« Odpowiedz #111 : Grudzień 10, 2008, 10:12:27 »

Ja tam jestem zadowolona z tej szmatki.
Ty kobieto nie masz nic do gadania w tej kwestyi, więc nie spamuj. Jak się zaczniesz pocić to będziemy rozmawiać o szybkość odprowadzania potu przez bieliznę Język
czis

« Odpowiedz #112 : Grudzień 10, 2008, 10:43:40 »

brawo ptb !! w temacie pocenia się i odporowadzania tegos potu Ina ma bana !! Duży uśmiech

ina

Borówkowa Wieśniareczka

« Odpowiedz #113 : Grudzień 10, 2008, 10:58:35 »

Ale grzeje elegansio Duży uśmiech oduczcie się pocić i po problemie Duży uśmiech

Mam małe cycki, ale duże jaja.
cynik

Byłem kiedyś w górach.

« Odpowiedz #114 : Grudzień 10, 2008, 11:10:27 »

Dokladnie, mnie tez denerwowalo pocenie sie i przestalem Duży uśmiech Najlepszy sposob na to to lazic tylko tam gdzie jest w pizdu zimno Duży uśmiech

Odor lanser gruppen sekcje:    G-Shock, Black Diamond, Nikon.

Be ready. You're not paranoid, you're PREPARED.
Strony: 1 ... 5 6 7 [8]   Do góry
Drukuj
Skocz do: